Ανακοινώσεις ιστοτόπου

Συμμετοχή στα εργαστήρια προγραμματισμού C

Συμμετοχή στα εργαστήρια προγραμματισμού C

από Γιάννης Τσάμπος -
Αριθμός απαντήσεων: 0

  1. Όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο προγραμματισμού C και δεν πέρασαν λόγω απουσιών, υποχρεούνται να ξαναπαρακολουθήσουν το εργαστήριο.

  2. Όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο προγραμματισμού C και δεν πέρασαν λόγω βαθμούδεν μπορούν να ξαναπαρακολουθήσουν το εργαστήριο και δίνουν μόνο τις εξετάσεις.

  3. Οι φοιτητές που έχουν γραφτεί στο παρελθόν στο μάθημα Φ151 με τη γλώσσα fortran, μπορούν να επιλέξουν να εξεταστούν σε fortran ή C αλλά δε μπορούν να γραφτούν σε τμήμα του εργαστηρίου.

  4. Όλοι οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του εργαστηρίου καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου με την εγγραφή τους στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του Moodle (elearning.physics.uoc.gr), με το "κλειδί εγγραφής" που θα τους δωθεί.

  5. Αν κάποιοι φοιτητές από τους οποίους δεν έχουν δικαίωμα να εγγραφούν στο εργαστήριο της C, θέλουν να το παρακολουθήσουν ξεκινώντας από την αρχή, με υποχρεωτική παρουσία στα εργαστήρια για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, μπορούν να στείλουν  email στο ph151@edu.physics.uoc.gr και θα ειδοποιηθούν εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.